08
wo, juli

0299 Purmerend Kunst/Cultuur - Komend theaterseizoen komt ‘Zolang er leven is’ van Hendrik Groen naar Purmerendse theater ‘De Purmaryn’. In dit toneelstuk is een belangrijke rol weggelegd voor het Purmerends seniorenkoor Sing. De leden van het koor figureren als bewoners van het verzorgingshuis en zingen toepasselijke liederen. Op vrijdag 7 februari kan elke Hendrik Groen-fan, maar natuurlijk ook ieder ander genieten van ongetwijfeld een perfecte voorstelling.

Lees meer: Seniorenkoor Sing speelt rol Hendrik Groen

0299 Purmerend Evenement – Op de zondagen 12 januari,  9 februari, 8 maart en 5 april is het weer zo ver: Modelvliegen in sporthal De Beuk. Er wordt in de sporthal door diverse modelbouwclubs uit Purmerend en omgeving afwisselend gevlogen met allerlei soorten elektrisch aangedreven lichtgewicht vliegtuigen zoals helicopters, drone’s en luchtkussenvoertuigen. Gastvliegers zijn ook van harte welkom, mits de modellen niet zwaarder zijn dan 500 gram.
Een hartstikke fraai spektakel om vrij dichtbij vanaf de tribune van mee te maken.

Lees meer: Modelvliegen in sporthal De Beuk

0299 Purmerend Cultuur/Kunst – Op 8, 9 en 16 februari speelt het Purmerendse toneelgezelschap ‘LEO XIII’ het sprookje van de ‘Prinses op de Erwt’. Hartstikke leuk om met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 9 jaar naartoe te gaan en een leuke middag te beleven want….. 

Lees meer: ‘Prinses op de Erwt’ door Leo XIII

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.