02
do, apr

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Kunst/Cultuur – Primeur van jaarlijkse toneeluitvoeringen van Toneelvereniging Purmersteyn is het toneelstuk ‘Murder’s in the heir’ dat op 25 & 26 januari en 31 & 1 februari 2020 wordt opgevoerd in het Dorpshuis op Neck.

Deelname publiek gewenst
‘Murder’s in the heir’ ofwel in het Nederlands ‘Sterfgenaam’ is geschreven door Billy St. John en geregisseerd door Koen de Ridder. Het stuk lijkt op het bekende spel Cluedo, een bordspel voor minimaal 3 en maximaal 6 spelers, maar is gegoten in een toneelstuk. Het leuke van deze uitvoering is dat er een actieve bijdrage wordt verwacht van het publiek; met een echte whodunit bepaalt het publiek wie de daadwerkelijk moordenaar is!

De vermogende Simon Starck is oud, ziek, maar nog altijd tiranniek. Hij laat zijn kleine familie tijdens een hevig onweer naar zijn afgelegen landhuis komen. Daar onthult hij dat hij in zijn huidig testament zijn miljarden nalaat aan hen en zijn personeel. Iedereen is uiteraard zeer verheugd. Er zit echter een addertje onder het gras! Die nacht wordt de oude Simon om het leven gebracht. Bijna iedereen in huis is verdacht…..

Meer informatie
Wil je weten hoe het afloopt? Bestel dan je kaarten via www.Purmersteyntoneel.nl;
Data: 25 & 26 januari en 31 & 1 februari 2020;
Locatie: Dorpshuis op Neck.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.