02
do, apr

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Cultuur/Film – Filmhuis Purmerend vertoont op 8 en 11 februari a.s. de film ‘Judy’, een Amerikaans-Britse biografische film uit 2019 over de Amerikaanse zangeres en actrice Judy Garland.

Renée Zellweger speelt de rol van de legendarische Judy Garland op voortreffelijke wijze. Nadat de carrière van Judy in de US in verval is geraakt, besluit Judy in 1968 om af te reizen naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Met deze optredens hoopt zij zich een inkomen te verwerven en een evenwichtig leven op te bouwen met haar kinderen die ze gedurende de opvoering van de theatershows in de USA heeft achtergelaten. Judy is al sinds haar jeugd een ware ster, maar leeft voor een groot deel op medicijnen en drank. Profiteurs te over die op dat soort momenten misbruik van haar willen maken. Judy wil echter gewoon gelukkig zijn met haar gezin en wil, hoe moeilijk soms ook, haar eigen keuzes maken. Op indrukwekkende en boeiende wijze en met bekende liedjes zoals bv ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée Zellweger het zware, fragiele en kwetsbare leven van Judy Garland.   


Meer informatie
Locatie: Filmhuis Purmerend (in het Stamhuis), Kerkstraat 11;
Draaidagen: Zaterdag 8 februari 2020 en dinsdag 11 februari 2020;
Aanvang 20.30 uur;
Zaal open 19.45 uur;
Reserveren: https://www.filmhuispurmerend.nl/movies/384/17/judy

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.