08
wo, juli

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Cultuur/Kunst – Op 8, 9 en 16 februari speelt het Purmerendse toneelgezelschap ‘LEO XIII’ het sprookje van de ‘Prinses op de Erwt’. Hartstikke leuk om met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 9 jaar naartoe te gaan en een leuke middag te beleven want….. 

De Koning en Koningin zijn erg ouderwets en verliezen aan populariteit. Er gaan zelfs geluiden op om maar over te stappen op een president! Maar als er niets aan gedaan wordt, moeten ze misschien wel verhuizen en kunnen ze niet meer in het paleis wonen. Dat kan natuurlijk niet, daar moet een oplossing voor komen! 

Het hoofd van de hofhouding heeft, samen met de minister, allerlei ideeën zoals het gebruikmaken van social media maar daar weten de koning en koningin helemaal niets van af. Wie weet is daarom een huwelijk van de prins wel dé oplossing en dus plaatst de Koningin een contactadvertentie in de lokale krant. Daar worden vervolgens 3 kandidaten uit gekozen die op het paleis een test moeten afleggen; een hele speciale test waar we hier niets over verklappen.
Zal de prins uiteindelijk één van de kandidaten kiezen of is er nog iemand anders die zijn hart kan veroveren….. Enne, oh ja, hoe zat het ook al weer met de erwt? Al met al hartstikke spannend dus. Kom dus maar gauw kijken, dan weet je hoe dit opwindende avontuur afloopt.


Meer informatie:
Locatie: De Speelzaal, Violenstraat 6, 1441 JB Purmerend
Contacttelefoon: 06 53772532

Data:   Zaterdag 8 febuari 2020, 14:00 uur
Zondag 9 februari 2020, 12:30 uur, 14:00 uur en 15:30 uur
Zondag 16 februari 2020, 12:30 uur, 14:00 uur en 15:30 uur

Toegankelijk voor iedereen, maar vooral voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. Om veiligheidsredenen worden kinderen van die leeftijd alleen toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

 

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.