21
do, jan

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Duurzaamheid/Natuur/Milieu - Landschap Noord-Holland start op 1 februari a.s. met het ‘Groene Traineeship’ en zoekt hiervoor 10 jongeren tussen de 16 en de 30 jaar die samen natuurwerk ‘op de kaart willen zetten’ om zodoende bij te dragen aan de bescherming en ontwikkeling van een gezonde natuur. Een frisse blik van jongeren met een verfrissend groen oog richting natuur staat hierbij voorop.

Bewustwording met resultaat
De jongeren gaan een dag in de week heel concreet aan de slag en eindigen met een concreet resultaat: bijvoorbeeld een opgeknapt natuurgebied, een campagne om plasticgebruik te verminderen of een plan om op festivals te vertellen hoe belangrijk, divers en leuk werken in de natuur is. Op die manier krijgen de jongeren alle ruimte om zich te ontplooien, een netwerk op te bouwen en bij te dragen aan een betere wereld met een beter milieu en een mooiere natuur. Na afronding van het project ontvangen alle trainees een certificaat en een aanbevelingsbrief.
Het Groene Traineeship is een project van zeven groene organisaties, Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie, LandschappenNL, Natuurmonumenten, VBNE, Milieudefensie en SoortenNL.

Meer informatie
Het project heeft een maximaal aantal deelnemers. Heb je interesse, wil je meer informatie of jezelf aanmelden, raadpleeg dan www.landschapnoordholland.nl/trainees.

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.