30
vr, okt

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0299 Purmerend Maatschappij – Thea Taal komt op zondag 2 februari samen met haar knuffelaap meneer Apenstaartje naar de Bibliotheek Purmerend om met kinderen van 4 t/m 8 jaar te lezen, te knutselen en te zingen.

Bij Thea Taal, pseudoniem voor Sharon Engers, staat liefde voor de Nederlandse taal en het overbrengen van alle inherente vaardigheden, hoog in het vaandel. Zij geeft dan ook les op het MBO en is zeer actief en nauw betrokken bij alle facetten van het onderwijs. Sharon onderwijst de vaardigheden graag op een creatieve wijze aan jonge kinderen met wie ze leest, zingt en knutselt. Met de themamiddag op zondag in de Bibliotheek Purmerend richt zij zich tot de kleintjes, zingt zelfgeschreven liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar.

Zondag 2 februari om 13.30 uur is iedereen van harte welkom in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. De toegang is vrij. Het wordt ongetwijfeld een hele speciale middag zeker omdat Thea Taal vindt het heel erg leuk als de kinderen verkleed komen. Dus kids, trek wat fraais en dos je lekker uit.

Vitamines & Supplementen r

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.